De gebruikersvoorkeuren worden gedefinieerd in het configuratiescherm. De voorkeuren zijn eigen aan elke gebruiker (sneltoetsen, stopzones tijdens het inboeken, standaarddagboeken, openen van de vensters, plaatsbepaling van de kolommen in de tabellen,...).

Het resetten van de gebruikersvoorkeuren is toegankelijk via uw gebruikersprofiel.

Klik op  en bevestig vervolgens uw keuze.

Klik op  om de voorkeuren van de actuele gebruiker te wissen en terug te keren naar de basisinstellingen van de software.

Er zal u gevraagd worden om WinBooks on Web opnieuw op te starten, hetgeen wordt aanbevolen.