Met één klik en in één tabel, beschikt u over een overzicht van uw belangrijkste boekhoudresultaten.

U vindt er onder andere:

• de liquiditeiten, alsook een liquiditeitsratio.
  • een vereenvoudigde resultatenrekening.
  • het saldo van de btw-rekeningen. Btw-rekeningen die enerzijds als specifieke rekeningen gedefinieerd zijn en anderzijds de rekeningen-courant van de btw-administratie die in de algemene parameters vermeld zijn.
  • de totalen van de vervaldagbalansen van klanten/leveranciers.
  • de datum van de laatst verzonden aanmaning via de module van de klantenaanmaningen.
  • het nummer en datum van het laatst geboekte boekstuk per dagboek van het lopende jaar.

Door naast een rubriek op  te klikken, verschijnt er een nieuw scherm met gedetailleerde informatie van de rekeningen die deel uitmaken van de rubriek in kwestie.

Hoe de overzichtstabel naar de Connect-toepassing versturen?

Wanneer de Connect-applicatie geactiveerd is in uw boekhouddossier, wordt er een knop  weergegeven bovenaan in het dashboardvenster.

Klik erop en klik vervolgens op het icoon  in de taakbeheerder.