Periode

Kies een periodebereik voor dewelke u deze lijst wenst af te drukken.

Lijst met BTW-codes

Selecteer het type dagboeken:

• Verkoop
  • Aankoop
  • Alles

Lijst met BTW-types

Selecteer de BTW-types:

• Nationaal
  • Intracommunautair
  • Extracommunautair
  • Alles

Opties

Enkel MOSS BTW-codes: vink dit vakje aan indien u slechts de BTW-codes gelinkt aan MOSS wenst te weerhouden in dit overzicht.

Output

Open het overzicht na de verwerking

Opent automatisch het bestand na verwerking in het gewenste formaat.

Zonder formaat voor Excel

Deze optie is van toepassing bij het exporteren van uw overzicht naar Excel. Hierdoor wordt het overzicht zonder pdf lay-out naar Excel geëxporteerd.

Voorbeeld PDF