« Previous Version 4 Next »

Het wijzigen van het wachtwoord van een WinBooks-ID gebeurt op het Portaal via de menu Administratie - Gebruikers.

Selecteer de gebruiker voor wie u zijn wachtwoord wilt wijzigen.

Selecteer de optie om uw wachtwoord te wijzigen, voer een nieuw wachtwoord in en klik op .

Het wachtwoord moet minimaal drie van deze vier karaktersoorten bevatten (kleine letters, hoofdletters, cijfers, speciale tekens) en 12 karakters lang zijn.

Het wijzigen van uw WinBooks ID-wachtwoord is niet zonder gevolg. Deze wachtwoordwijziging wordt weerspiegeld in al uw software die gelinkt is met het Portaal (WinBooks Classic, WinBooks on Web, Connect en WinBooks View). Als u daarentegen uw wachtwoord wijzigt vanuit een van deze applicaties, wordt deze wijziging ook weerspiegeld op het Portaal.