Het wijzigen van het wachtwoord van een WinBooks-ID gebeurt op het Portaal via de menu Administratie - Gebruikers.

Selecteer de gebruiker voor wie u zijn wachtwoord wilt wijzigen.

Selecteer de optie om uw wachtwoord te wijzigen, voer een nieuw wachtwoord in en klik op .

Het wachtwoord moet minimaal drie van deze vier karaktersoorten bevatten (kleine letters, hoofdletters, cijfers, speciale tekens) en 12 karakters lang zijn.

Het wijzigen van het wachtwoord van uw WinBooks ID is niet zonder gevolg. Deze wachtwoordwijziging wordt weerspiegeld in al uw software die gelinkt is met het Portaal.

WinBooks on Web

elke wijziging van het wachtwoord op het portaal heeft ook invloed op het wachtwoord van de login van uw boekhoudapplicatie, Connect en WinBooks View.

WinBooks Classic

elke wijziging van het wachtwoord op het portaal heeft geen invloed op het wachtwoord van de login van uw boekhoudapplicatie, het zal echter de login van Connect en WinBooks View beïnvloeden.

Omgekeerd, als u uw wachtwoord wijzigt vanuit een van deze applicaties, zal deze wijziging ook worden weergegeven op het Portaal (behalve vanuit WinBooks Classic).