Het overzicht 'Brutowinst' geeft u de brutowinst van de verkochte artikelen, zijnde de omzet minus de kostprijs van de verkochte goederen, uitgedrukt als waarde en als percentage.

Dagboek

Selecteer alle facturen minus creditnota's of slechts een bepaald type factuur/Creditnota door op te klikken.

Relatie

Selecteer alle klanten of een reeks klanten door op te klikken..

Magazijn

Selecteer alle magazijnen of kies het magazijn van uw keuze uit de lijst door op te klikken.

Artikel

Alles

Selecteer alle artikelen of een reeks artikelen door op te klikken.

Filter

Verfijn uw selectie met behulp van filters.

Alle families

Selecteer alle artikelfamilies of een specifieke artikelfamilie door op te klikken.

Filter

Verfijn uw selectie met behulp van filters.

Alle merken

Selecteer alle merken van artikelen of een specifiek merk van artikelen door op te klikken.

Filter

Verfijn uw selectie met behulp van filters.

Filters op families en merken zijn alleen toegankelijk en zichtbaar op voorwaarde dat families en merken geactiveerd zijn in de configuratie van de facturatie.

Periode / Datum

Periode

Selecteer het boekjaar, alsook het gewenste periodebereik.

Datum

Selecteer het boekjaar, alsook het gewenste datumbereik.

Opties

U hebt de mogelijkheid om te sorteren op:

• Datum
  • Referentie van de relatie
  • Naam derde
  • Artikelreferentie
  • Artikelnaam
  • Hoeveelheid
  • Omzet

U kunt ook kiezen om subtotalen weer te geven per:

• Document
  • Klant
  • Magazijn
  • Artikel
  • Familie
  • Merk

U kunt de gegevens groeperen per

• Familie
  • Merk

Output

Open het overzicht na de verwerking

Opent automatisch het bestand na het genereren in het gewenste formaat.

Zonder formaat voor Excel

Verbergt bepaalde informatie bij het afdrukken in Excel.

Voorbeeld