Artikel

Alles

U kunt alle artikelen selecteren of uw selectie beperken tot een reeks artikelen van ... tot ...

Filter

Gebruik de beschikbare filters om uw selectiecriteria te verfijnen.

Alle families

Activeer deze optie om alle artikelfamilies te selecteren die u zou hebben gemaakt of selecteer een bepaalde familie in de afrolmenu.

Alle merknamen

Activeer deze optie om alle artikelmerken te selecteren die u zou hebben gemaakt of selecteer een bepaald merk in de afrolmenu.

In het hierboven geïllustreerde voorbeeld zijn de productfamilies en merken geactiveerd in de configuratie van de artikelen.

Dagboek

Verkopen

Selecteer het type Verkopen.

Alle (Facturen - CN)

Selecteer ofwel alle dagboeken voor verkopen en CN, ofwel een specifiek dagboek in de tabel met dagboeken met het icoon .

Aankopen

Selecteer het type Aankopen

Alle (Facturen - CN)

Selecteer ofwel alle dagboeken voor aankopen en CN, ofwel een specifiek dagboek in de tabel met dagboeken met het icoon .

Periode / Datum

Periode

Selecteer het boekjaar en de gewenste periodes.

Datum

Selecteer het boekjaar en de gewenste datums

Opties

Artikelen sorteren op ofwel
  • referentie
  • omschrijving
  • familie
  • merk
Met de gegevens van het document

Activeer deze optie om de details van uw documenten weer te geven (datum, dagboek, documentnummer, referentie en naam van de relatie)

Output

Open het overzicht na de verwerking

Opent automatisch het bestand na verwerking in het gewenste formaat.

Zonder formaat voor Excel

Deze optie is van toepassing bij het exporteren van uw overzicht naar Excel. Hierdoor wordt het overzicht zonder pdf lay-out naar Excel geëxporteerd.

Voorbeeld

Dit is een statistisch rapport over verkoop (of aankoop), andere soorten dagboeken worden niet beïnvloed en zijn niet opgenomen in dit overzicht.