Artikel

Alles

U kunt alle artikelen afdrukken en uw overzichten beperken tot een selectie van artikelen Van ... Tot ...

Filter

Gebruik de beschikbare filters om uw selectiecriteria te verfijnen.

Alle families

Activeer deze optie om alle artikelfamilies te selecteren die u zou hebben aangemaakt of selecteer een bepaalde familie in het afrolmenu.

Alle merknamen

Activeer deze optie om alle artikelmerken te selecteren die u zou hebben aangemaakt of selecteer een bepaald merk in het afrolmenu.

In het hierboven geïllustreerde voorbeeld zijn de productfamilies en merken geactiveerd in de configuratie van de artikelen.

Opties

Artikelen sorteren op

Het overzicht van de artikelen kan worden gesorteerd op ofwel de referentie, ofwel de omschrijving van het artikel, ofwel de familie, ofwel het merk.

Incl. inactieve

Activeer deze optie om ook inactieve artikelen weer te geven.

Enkel de artikelen met verrichtingen weergeven

Activeer deze optie om alleen de artikelen met verrichtingen weer te geven.

Zonder aankoopprijs

Activeer deze optie om uw aankoopprijzen niet weer te geven

Output

Open het overzicht na de verwerking

Opent automatisch het bestand na het genereren in het gewenste formaat.

Voorbeeld

Exporteer naar Excel voor een optimaal gebruik van de informatie.