Het tabblad Verrichtingen van een artikel toont alle verrichtingen van dit artikel in de verschillende dagboeken.

Zoeken

Klik op de pijlenom naar een volgende of een vorige artikel te gaan. Van zodra je op een pijltje staat, kan je verder scrollen via de Enter-toets van uw klavier.

Het zoeken op referentie, naam, verkoopprijs, BTW, rekening en status van het artikel is enkel van toepassing in het tabblad Lijst

Het zoeken in de volledige tekst is ook enkel van toepassing in het tabblad Lijst.

Inderdaad, het tabblad Verrichtingen kan slechts op één artikel tegelijk van toepassing zijn.

Selectie

De selectie 'Alle artikelen, inclusief de inactieve artikelen, en de geboekte artikelen of artikelen die bestemd zijn voor verkoop', is niet beschikbaar in het tabblad Verrichtingen. Maak uw keuze eerst in het tabblad Lijst en ga vervolgens naar het tabblad Verrichtingen.

Zoekopdracht

Volgende zoekopdrachten zijn beschikbaar:

• Historiek per datum
  • Omzet per maand
  • Omzet per jaar
Dagboek

Laat het veld leeg om alle dagboeken te zien waarin het artikel is geboekt of selecteer een specifiek dagboek

Van...tot...

Specificeer eventueel een periode.

Tabel met de verrichtingen

Dagboek

Referentie van het gebruikte dagboek

Nummer

Nummer van het document

Periode

Periode waarin het artikel werd geboekt

Datum

Datum van het document

Klant

Naam van de relatie gelinkt met het document

Leverancier

Naam van de relatie gelinkt met het document

Hoeveelheid

Hoeveelheid van het geboekte artikel

Valuta

Valuta van het document

Eenheidsprijs

Eenheidsprijs van het artikel

%

Percentage van de eventuele korting

Bedrag valuta

Bedrag in eventuele vreemde valuta

Bedrag

Bedrag in de valuta van het bestand (doorgaans €)

Kosten

Eventuele kosten gelinkt aan het document

Nota

Nota (Opmerking) bij het document

Door op te klikken kunt u de opmerking die in het document werd weggeschreven, raadplegen.

Alleen dagboeken van het type Aankopen, Verkopen of CN's hebben een waarde in het veld Periode, wat vrij normaal is omdat alleen dit type dagboeken in de boekhoudmodule worden geboekt.

De knoppen

Verrichtingen

Zoomt in op de geselecteerde verrichting

Tabel

Exporteert de tabel met verrichtingen in CSV- of Excel-formaat

Stelt u in staat om op de kolommen van de tabel te filteren volgens bepaalde criteria

Voor de aanpassing van de volgorde van de presentatie van de kolommen in de tabel

De knoppen van de zoekopdracht

De knoppen met betrekking tot SQL-query's vereisen kennis van SQL-tabellen in de database en worden niet beschreven in deze handleiding.