Betalingsmethode

Door deze parameter te activeren, kunt u de gebruikelijke betalingsmethoden van uw klanten beheren.

Deze activatie voegt ook een toegang toe tot de betalingsmethodetabel naast de aangevinkte optie, om een standaardwaarde in te voeren.

Als de klantenfiche geen waarde voor de betalingsmethode bevat, wordt de waarde gebruikt die standaard is gedefinieerd in de bovenstaande instellingen.

Zodra de optie is geactiveerd, is de tabel met betalingsmethoden toegankelijk in de klantenfiche onder het tabblad 'Voorwaarden'. Klik op  om de tabel met betalingsmethoden te openen.

De activatie van deze parameter, voegt eveneens de tabel Betalingswijze toe in de Algemene tabellen van het configuratiescherm

U kunt deze openen door te klikken op .

Deze tabel is standaard leeg. Voer de belangrijkste betalingsmethode in die door uw klanten wordt gebruikt. Link vervolgens aan elke klant de betalingsmethode die hij vaak gebruikt.

Hoe een nieuwe betalingsmethode aanmaken?

Klik gewoon op om de referentie van uw nieuwe betalingsmethode toe te voegen.

Raadpleeg voor meer functionaliteiten en uitleg de documentatie over 'De tabellen bijwerken'.