Connect biedt u de mogelijkheid om een mailadres aan uw boekhouddossier te koppelen om automatisch facturen afkomstig van uw leveranciers te ontvangen.

1. Parameters

Het volstaat om in de instellingen van het digitalisatieplatform (portaal) een specifiek mailadres voor uw dossier te definiëren.

Het mailadres voor het versturen van facturen moet van één van de volgende types zijn:

Gelieve de documenten met betrekking tot de instellingen van het mailadres naar Connect in de online help van het digitalisatieplatform (portaal) te raadplegen.

2. Praktisch gebruik

Zodra een mailadres gedefinieerd is, communiceer deze aan uw leveranciers en nodig hen uit om hun facturen rechtstreeks per mail naar u te versturen.

De factuur zal rechtstreeks op uw bureaublad van uw Connect-toepassing (van de ondernemer) toekomen. U moet deze enkel nog naar uw accountant verzenden.