Converteer eerst uw WinBooks Classic boekhouddossier volgens de gebruikelijke migratiemethode.

Na deze eerste migratie, zal uw WinBooks on Web dossier, zoals gewoonlijk de twee laatste actieve boekjaren van WinBooks Classic bevatten.

Uploaden van de archieven in WinBooks on Web

Creëer in WinBooks Classic uw migratiebestanden voor de jaren vóór de 2 laatste actieve boekjaren. Bewaar deze bestanden op uw harde schijf of op uw server.

Upload uw archieven één voor één, net zoals u een nieuw dossier aanmaakt vanaf een WinBooks Classic back-up, in de wizard van een nieuw WinBooks on Web dossier .

De gearchiveerde boekjaren van WinBooks Classic worden nu weergegeven in de lijst met dossiers van uw licentie.

Archieven

Enkel de persoon die de migratie heeft gedaan, heeft toegang tot deze gearchiveerde dossiers. Vergeet dus niet om andere gebruikers van uw licentie toegang te verlenen indien nodig.