« Previous Version 6 Next »

Deze instellingen zijn voorbehouden voor de gebruikers die niet met Virtual Invoice maar met VI ScanSend werken. Bijvoorbeeld gebruikers waarvoor een toegang werd voorzien door hun fiduciaire. Zie hoofdstuk Toegang aan derde persoon.

Om de DEP in ScanSend (versie 1.5) te activeren, open de eigenschappen van het boekhouddossier door op  te klikken en selecteer "Toegang tot het data exchange platform (DEP)"

Vul de door Virtual Invoice aangemaakte en eigen aan dit dossier zijnde identificatiecode van het dossier in. Klik op Opslaan om deze parameters te bewaren.

Breng in de menu onder Bestand - Instellingen - Uitwisselingstechniek, de login en het wachtwoord die per mail ontvangen werd, in.

Klik op "Test" om de verbinding te testen en deze parameters te bewaren, maar ook om uw licentie op het DEP te valideren.

Indien de fiduciaire, die toegang heeft gegeven aan zijn klant over de Standaard processing beschikt,  verschijnt er een icoon van de Standaard processing bovenaan in de menu van ScanSend.  Idem voor een Premium account.

Indien de twee types processing geactiveerd zijn in de licentie van de fiduciaire, zullen de twee icoontjes bovenaan in de menu van ScanSend verschijnen en heeft de klant de keuze.

Paramétrer le portail WinBooks avec Scansend