Wanneer u het programma voor het eerst start, moet u de toegang tot het digitalisatieplatform van WinBooks configureren.

Voer hiervoor uw WinBooks ID en wachtwoord in.

De WinBooks ID is uw unieke identificatie om toegang te hebben tot het digitalisatieplatform van WinBooks.

Deze identificatie wordt ingevoerd in verschillende producten in ons productengamma (WinBooks Classic, Virtual Invoice, Connect, View, enz...) zodat ze zijn gekoppeld aan het platform en moeten overeenkomen met uw persoonlijke e-mailadres.

Maar ook als u elektronische facturen in PEPPOL-formaat wilt verzenden.

Hoe uw WinBooks ID bekomen?

Uw verdeler kan op uw aanvraag:

• ofwel alle WinBooks ID's van uw licentie aanmaken en bezorgen.
  • ofwel een WinBooks ID van het type License Admin aanmaken. In dat geval kan deze gebruiker de andere gebruikers van uw bedrijf aanmaken op het digitalisatieplatform van WinBooks.

Als de boekhouddossiers waarmee u wilt werken al op het portaal zijn gemaakt, kunt u op klikken.

Selecteer het(de) te Importeren dossier(s).

De dossiers worden vanaf dan in uw omgeving aangemaakt.

Zoniet, raadpleeg het hoofdstuk Aanmaken van uw dossier.