De Module Betalingenbeheer laat toe betalingen in te voeren in een front office omgeving (verkooppunt met kassabeheer) ofwel in back office om de betalingsaanmaningen te beheren (in geval de boekhouding niet op dezelfde plaats gebeurt als het commercieel beheer).

Activeer de module Beheer van betalingen (aanmaningen) via het menu Dossier > Instellingen > Algemene parameters en vink vervolgens in het tabblad Opties de parameter Beheer van betalingen (aanmaningen) (Y) aan.

Ga naar het scherm van de instellingen van het Beheer van aanmaningen door op  te klikken.

Als u de aanmaningsbrieven wilt beheren kunt u het aantal aanmaningsniveaus beheren (meestal 3) van 1 tot 9.

De verschillende betalingswijzen worden gedefinieerd via het menu Bestand > Tabellen > Derden > Betalingswijzen.