« Previous Version 16 Next »

Een dubbele klik volstaat om de factuur van uw keuze in full screen weer te geven en om extra informatie, berichten, taken en betalingen toe te voegen.

Begin een conversatie met uw klant over dit document.

Maak een taak gerelateerd aan het document dat u bekijkt.

Aanmaken van een nieuwe taak:

De taak verschijnt nu in de kalender van het tabblad ‘TAKEN’

Wanneer u op een factuur dubbelklikt om ze in full screen te bekijken, verschijnen volgende opties:

: de factuur 90 ° naar links of naar rechts draaien.

: markeer de factuur / het document als favoriet.

: verplaats de factuur / het document naar een ander dossier.

: verzend de factuur / het document per mail via een simpele klik naar de persoon die geen toegang heeft tot Connect.

: download de factuur / het document.

: wis de factuur / het document.

Om een of meerdere facturen te selecteren, hoeft u enkel het vakje onder de factuur aan te vinken.

U kan ook de hierboven uitgelegde filters gebruiken en/of klikken op .

Wanneer u alle gewenste facturen geselecteerd hebt, kunt u:

markeer de geselecteerde facturen als gelezen.

bewerk de informatie van de geselecteerde facturen: type, betalingsstatus,...

de factuur / het document 90 ° naar links of naar rechts draaien.

meerdere pagina's groeperen.

de factuur / het document naar een andere map verplaatsen.

de factuur / het document delen per mail met een relatie die geen toegang heeft tot Connect.

downloaden van uw geselecteerde factuur / document.

wissen van de factuur / het document.