Tijdens de installatie heeft Virtual Invoice per default een testdossier PARFINV aangemaakt. Dit dossier wodt standaard geladen. Indien u dit wenst, kunt u onmiddellijk de ontdekking van deze software verder zetten op basis van de informatie vervat in dit dossier, met name een stel verwerkte facturen weergegeven onder de directory PARFINV\READY, welke gecreëerd werd tijdens dezelfde installatieprocedure. U kunt het dossier bekijken via het veld DOSSIERS bovenaan links, net boven het scherm met de boomstructuur van de mappen.

U kunt van het ene dossier naar het andere gaan door een dossier in de lijst te selecteren.

Mocht dit nog niet het geval zijn, gelieve het dossier PARFINV te activeren voor het vervolg van de uitleg.