Het is mogelijk om al de goedkeuringsinformatie van een bepaald dossier te exporteren in .xls, .csv, of xml formaat.

Daarvoor moet u naar Operaties / Exporteren / Goedkeuring gaan.

U hebt de mogelijkheid om de goedkeuringsinformatie voor een selectie van documenten of voor alle documenten van het dossier te exporteren.

De export kan in .xls, .csv of .xml formaat gebeuren.

Als u met WinBooks verbonden bent, zal uw goedkeuringsexport de leveranciersreferentie, alsook de finale goedkeuringsstatus weergeven.

Als dit niet het geval is, dan zullen deze velden leeg zijn in het rapport.

Ziehier een paar voorbeelden van deze opgenomen velden, t.g.v. de export van goedkeuringsgegevens.

Legende :

Accounting folder: naam van het boekhouddossier waarvoor de export van de goedkeuringsgegevens werd gedaan

Export date: datum van de export van de goedkeuringsgegevens van het dossier

Invoice name: naam van de factuur

Full filename: de volledige path name, zijnde de volledige weg naar de directory waarin de factuur werd bewaard

Attributed invoice number: nummer van de gelinkte factuur in WinBooks

Supplier reference: boekhoudkundige referentie gelinkt aan de factuur

Attribution date: datum waarop de factuur werd gelinkt met een factuur in WinBooks

Payment rule: betalingsregel geassocieerd met de betrokken factuur

Analytical: vermelding van de gegevens van de analytische stempel indien deze op de factuur werd geplaatst

Approval request for: naam van de persoon voor wie de goedkeuringsaanvraag werd geplaatst

Approval request date: datum van de goedkeuringsaanvraag

Approval status: status van de goedkeuringsaanvraag (in afwachting van de goedkeuring, goedgekeurd, geweigerd of 'not for me')

TTC: bedrag BTW incl. van de factuur

Final status: finale goedkeuringsstatus van de factuur

Approval date: datum waarop gevolg is gegeven aan de goedkeuringsaanvraag

Partial amount: gedeeltelijk bedrag op de factuur geplaatst