De verwerkte documenten zijn verdwenen in de map (directory) 'SCANS': zij bevinden zich nu in de map "READY".

Ga naar de map "READY".

De verwerkte documenten zijn nu voorzien van dit icoon.

Wanneer u op een document klikt, verschijnen de resultaten van de OCR-verwerking in het scherm van de herkende velden: BTW-nummer, bankrekeningnummer, factuurdatum, factuurnummer,  BTW-basis, BTW-bedrag en totaal inclusief BTW, ...

De muis beschikt nu over een extra functionaliteit:
Dubbelklik op het icoon .

Wanneer u nu met de muis over een woord of een bedrag gaat, zal de herkende tekst onmiddellijk in een pop-up scherm verschijnen.

Om een volledige paragraaf te herkennen: selecteer deze met behulp van een rechthoek op het document. Klik hiervoor met de linkermuisknop in de linkerbovenhoek van de te herkennen zone en rek de selectie uit, terwijl de linkermuisknop blijft ingedrukt: wanneer u de linkermuisknop loslaat, verschijnt de herkende paragraaf in het herkenningsscherm.