Na Virtual Invoice volledig te hebben ingesteld, hebt u de mogelijkheid om een back-up van al uw configuratiegegevens te maken.

Zo kunt u, in geval van problemen of herinstallatie van uw computer, uw volledig configuratie op korte tijd recupereren.

Om een back-up te maken

1. Klik in de menu op Bestand.
  2. Klik op de optie Configuratie back-up en de back-up wordt automatisch gestart.
  3. Op het einde van deze procedure, zal een naam en de plaats waar de back-up werd uitgevoerd in een boodschap worden weergegeven.

Dit .zip bestand bevat alle configuratiebestanden van Virtual Invoice, evenals alle lay-outbestanden. Als u Virtual Invoice opnieuw moet installeren, dan hoeft u gewoon deze configuratiebestanden te kopiëren en deze in de nieuwe installatiedirectory van Virtual Invoice te plakken.

Opgelet, alle wijzigingen die na de back-up uitgevoerd worden, zullen niet opgenomen zijn. Wij raden u aan om na elke belangrijke wijziging een nieuwe back-up van de configuratiegegevens te maken.

U kunt eveneens via het menu Bestand /Instellingen / Tabblad Configuratie back-up deze back-up automatisch laten genereren.