Wanneer u het programma voor het eerst start en nadat u uw toegang tot het digitalisatieplatform van WinBooks hebt ingesteld, moet u een dossier aanmaken waarin uw gescande documenten worden verzameld.

Het scherm voor het aanmaken van het dossier verschijnt automatisch.

Vul in:

De referentie van uw dossier

Voer zorgvuldig de referentie in die u door uw accountant werd bezorgd om uw dossier te identificeren in zijn boekhoudprogramma. Het is inderdaad met deze referentie dat uw documenten rechtstreeks in uw dossier bij de accountant zullen worden verzonden.

De naam van het dossier

De naam van het bedrijf, van de fysieke persoon of van de maatschappelijke zetel

Het land

Het land van het dossier laat toe aan het optisch herkenningsprogramma van documenten om de parameters van het betrokken land te activeren.

Het ondernemingsnummer

Dit nummer komt overeen met het btw-nummer in het geval van een onderworpen onderneming. Dit nummer is van belang om het dossier correct te kunnen identificeren.

Map

Map waarin de gescande documenten worden opgeslagen.

Klik vervolgens op .