De configureerbare velden en bepaalde velden van de artikelfiche kunnen verborgen zijn voor bepaalde gebruikers van uw 'WinBooks on Web'-dossier.

Hoe verberg ik bepaalde configureerbare velden voor andere gebruikers van mijn 'WinBooks on Web'-dossier?

Klik in de fiche-modus van een artikel op de knop.

Selecteer in de kolom 'Veld', het veld dat u wilt verbergen.

Selecteer vervolgens de gewenste gebruiker in de middelste kolom en verplaats deze met de pijl naar de rechterkolom.

Sla vervolgens uw wijzigingen op door op de knopte klikken.

De gebruiker jdh@winbooks.be ziet het afrolmenu 'Aantal pixels' niet in de artikelfiche.

In tegenstelling tot een andere gebruiker die het recht heeft om het afrolmenu te bekijken en er mogelijk een bepaalde waarde te selecteren.