Hoe fiches 281.50 voor de betrokken leveranciers en of algemene rekeningen genereren:

Selectiecriteria

Kies in het menu Overzicht/Officiële documenten, het overzicht Fiche 281.50.

Boekjaar

Selecteer het gewenste boekjaar in het afrolmenu.

Leveranciers

Selecteer alle leveranciers of specificeer een reeks leveranciers.

Algemene rekeningen

Selecteer alle algemene rekeningen of specificeer een reeks algemene rekeningen.

Zodra u uw keuze hebt gemaakt, klik op .

Indien u voordien al een voorstel hebt aangemaakt, zal de optie Herstellen eerder aangemaakt bestand standaard geactiveerd zijn. Zo kunt u een voorstel opnieuw bekijken zonder rekening te houden met de boekingen die onlangs nog werden ingevoerd. Deze optie is niet beschikbaar indien u nog geen voorstel hebt aangemaakt.

Het voorstel is gebaseerd op de combinatie leverancier - algemene rekening, die in aanmerking komt voor het opstellen van de commissiefiches 281.50.

Tabblad lijst

Boekjaar

Kies het boekjaar waarvoor u de fiches en het overzicht wenst op te stellen.

Leveranciers

Van ... Tot ...

Selecteer een mogelijke reeks leveranciers.

Alleen met gedefinieerde 281.50 waarde

Vink dit vakje aan als u alleen de leveranciers wilt zien die voldoen aan de criteria van de fiches 281.50.

Algemene rekeningen

Van ... Tot ...
Alleen met gedefinieerde 281.50 waarde

Vink dit vakje aan als u alleen de algemene rekeningen wilt zien die voldoen aan de criteria van de fiches 281.50.

Maak indien nodig een selectie: ofwel alle rekeningen onder de leveranciers en/of de algemene rekeningen waarvoor de fiche een aanduiding van het type 281.50 bevat, ofwel een reeks rekeningen, al dan niet van het type 281.50.

U komt nu op het scherm met de voorstellen van de fiches 281.50.

Tabblad Opties

De informatie van de aangever is afkomstig uit de sectie gewijd aan de btw-informatie die in het configuratiescherm werd ingevuld.

Specificeer een mogelijke contactpersoon voor de fiches 281.50