De lijst met de export van de balansen van de huidige algemene rekeningen naar een andere software met name voor het opstellen van de jaarrekeningen van bedrijven is terug te vinden onder de Overzichten/Boekhouding/ Officiële documenten/Rapport naar Jaarrekeningen exporteren.

Opties

Selecteer de software waarnaar u de huidige balans van uw algemene rekeningen wenst te sturen.

Periode

Selecteer de periode waarvoor u de huidige balans van uw algemene rekeningen wenst te genereren. Standaard worden de volledige periode van het actieve boekjaar voorgesteld.

In de meeste gevallen zal het gegenereerde bestand van het type .txt zijn.

Importeer vervolgens dit bestand in uw software voor jaarrekeningen/balansanalyse.