De plug-ins Voorschot en Teamleader worden standaard plug-ins vanaf versie 2.6 en vereisen geen activatie van de Module plug-ins (meer) in de licentie van WinBooks on Web.

Activatie van de standaard plug-ins

De activatie van de plug-in Voorshot en/of Teamleader gebeurt via de menu Instellingen - Configuratiescherm - Modules - Plug-ins - Standaard plug-ins.

Selecteer de te activeren plug-in en klik vervolgens op

De plug-in van het voorschot gebruikt de module Bestellingenbeheer en vereist daarom een Enterprise- of Accountant-versie.