Via het menu 'Mijn profiel' kan de aangemelde gebruiker (als hij de rechten heeft) de informatie en voorkeuren met betrekking tot zijn gebruikersprofiel wijzigen.

Een aanmaakwizard helpt de gebruiker om door de verschillende aangeboden vensters te navigeren.

Basisgegevens van de gebruiker

Naam

Naam van de gebruiker

Voornaam

Voornaam van de gebruiker

Tweede naam

Tweede naam van de gebruiker

Voorvoegsel

Voorvoegsel voor het gsm-nummer

Gsm-nummer

Gsm-nummer

Login

Login van de gebruiker

E-mailadres

E-mailadres van de gebruiker

Het wachtwoord inbrengen

Wachtwoord van de gebruiker

Het wachtwoord opnieuw inbrengen

Bevestiging van het wachtwoord van de gebruiker

Geldig van ... tot ....

Geldigheid gebruikersaanmelding

Time out sessie

Tijd waarna de sessie automatisch wordt gedeactiveerd als er geen activiteit wordt ondernomen door de aangemelde gebruiker.

Definitie van het toegangsniveau tot de boekhouding

Deze definitie van het toegangsniveau staat bijvoorbeeld niet toe dat een gebruiker van het niveau 'Invoeren' naar een hoger niveau van het type 'Boekhouder' of 'Administrator' gaat. De gebruiker kan dus wel van niveau afdalen maar zal niet de rechten hebben om zijn niveau te verhogen.

Definitie van het toegangsniveau tot de boekhouding

Deze definitie van het toegangsniveau staat bijvoorbeeld niet toe dat een gebruiker van het niveau 'Invoeren' naar een hoger niveau van het type 'Boekhouder' of 'Administrator' gaat. De gebruiker kan dus wel van niveau afdalen maar zal niet de rechten hebben om zijn niveau te verhogen.

Definitie van het gebruikersprofiel voor nieuwe versies van WinBooks on Web

Kies zelf, afhankelijk van uw profiel, wanneer u toegang krijgt tot nieuwe versies van WinBooks on Web.

Regio, taal en WinBooks Portaal

Regio en taal

Taal

Definieer of wijzig de taal van de interface.

Gevorderd

Geavanceerde instellingen voor de gekozen taal

Voorbeeld

Geeft het voorbeeld van het bedrag, de datum, en de eerste dag van de week, afhankelijk van de gekozen regionale instellingen.

Informatie WinBooks-portaal

Login

Login-ID voor het WinBooks-portaal

Wachtwoord

Wachtwoord voor het WinBooks-portaal

Selectie van de beschikbare dossier

Selecteer de dossiers waar uw gebruiker toegang toe heeft.

Deze functionaliteit vereist 'Administrator'-rechten.