Met WinBooks on Web kunt u het aantal magazijnen beheren dat u wilt. De magazijnen worden aangemaakt via Instellingen - Configuratiescherm - Modules - Voorraadbeheer, door op het icoon   te klikken.

Klik op  om een nieuwe magazijnlocatie toe te voegen.

Tabblad Fiche

Zoeken

Vul de referentie van uw magazijn in.

Algemeen

Referentie

Vul de referentie van uw magazijn in.

Naam

Vul de naam van uw magazijn in.

Beschikbaar

Vink de juiste vakjes aan om dit magazijn te gebruiken voor verkoop, toekomstige voorraad en/of inventaris

Adres

Straat

Voer de straat van uw magazijn in. Klik op  voor een lokalisatie met Google maps.

Postcode

Vul de postcode van uw magazijn in. Klik op voor een lokalisatie met Google maps. Klik op om de tabel met de postcodes te openen.

Woonplaats

Vul de woonplaats van uw magazijn in. Klik op  om de tabel met woonplaatsen te openen.

Fax

Vul het faxnummer van uw magazijn in.

Land

Klik op voor een lokalisatie met Google maps.

Telefoon

Vul het telefoonnummer van uw magazijn in.

Tabblad Lijst

De functionaliteiten van de zoekopdrachten en de iconen zijn vergelijkbaar met die beschreven in de lijst van de boekhoudmodule. Raadpleeg deze documentatie voor meer details.