Login in de Connect toepassing via het volgende adres: https://www.winbooksconnect.be/nl

Upload uw documenten op uw bureau. Selecteer de gewenste documenten en verstuur deze naar uw boekhouder.

Na de verzending naar uw boekhouder, worden de documenten automatisch geprocessed op de herkenningsservers van WinBooks.

Wanneer de herkenning heeft plaatsgevonden en tijdens het openen van uw Virtual Invoice scherm, zal een boodschap aangeven dat er facturen beschikbaar zijn om te importeren.

Klik op Ja om uw documenten in Virtual Invoice te uploaden.

Uw documenten zijn nu beschikbaar in het Virtual Invoice scherm.