Ga via het menu naar Instellingen / Configuratiescherm / Modules / Vaste Activa en klik op .

Instellingen van de specifieke rekeningen

Deze tabel bevat de specifieke rekeningen die nodig zijn voor de werking van de module van de vaste activa. U zult deze moeten definiëren alvorens specifieke operaties te kunnen uitvoeren zoals realisatie, herwaarderingsmeerwaarde, ...

Gelieve deze rekeningen met zorg te definiëren. Wijzigingen achteraf zijn niet mogelijk.

Gelieve deze tabel met zorg te vervolledigen. Duid zelfs de rekeningen aan die u momenteel nog niet nodig acht. WinBooks on Web zal nagaan of de nodige rekeningen zijn ingevuld wanneer u specifieke operaties wenst uit te voeren.