Om een aanmaning tot betaling vanaf de module Facturatie te kunnen versturen, is het vereist om de betalingsstatus in de definitie van de verkoopdagboeken te beheren.

Selecteer in de afrolmenu in het venster van de documenten van de facturatie, ofwel 'Onbetaalde facturen' ofwel 'Facturen die in aanmerking komen voor een aanmaning' en klik vervolgens op

Vervallen facturen waarvoor reeds een aanmaning tot betaling werd gestuurd, krijgen een datum in de kolom 'Laatste datum aanmaning'.

Enkel deze twee lijsten geven u toegang tot het icoon .

Selecteer de factuur of de facturen waarvoor u een aanmaning tot betaling wenst aan te maken door bijvoorbeeld een filter in te stellen op een bepaalde klant en klik vervolgens op .

WinBooks on Web zal u informeren dat de aanmaningen naar de ontvanger(s) zijn verzonden.