Het herberekenen van het saldo van de algemene rekeningen kan nodig zijn wanneer de gebruiker een anomalie ontdekt in de weergegeven waarden.

Klik eenvoudigweg in het menu Tools/Boekhouding op . WinBooks on Web zal de saldo's van de algemene rekeningen automatisch herberekenen.

Indien de discrepantie van de weergegeven waarden nog aanwezig is na de herberekening van het saldo, voer dan een boekhoudtest uit in uw dossier.