De gebruiker heeft de mogelijkheid om zelf de informatie te definiëren die hij wenst weer te geven in de fiches van derden of algemene rekeningen. Hij kan alzo alleen de velden bekijken die hij nodig heeft.

Deze aanpassing van de fiches van derden en algemene rekeningen gebeurt via het menu Instellingen - Configuratiescherm - Gebruikersvoorkeuren - Invoeren.

Fiche

Nieuwe fiche

Tijdens het aanmaken van een nieuwe fiche van een relatie of een algemene rekening, hebt u de mogelijkheid om de informatie die u noodzakelijk acht te personaliseren tijdens het invullen ervan.

Activeer de fiche die overeenkomt met uw keuze en selecteer de velden via de knop.

Markeer het veld dat u wilt weergeven in ficheweergave  of in lijstweergave .

Klik vervolgens op  en herstart de toepassing.

De nieuwe identificatiefiche bevat nu alleen de velden die u vooraf hebt geselecteerd.

Deze nieuwe identificatiefiche heeft geen tabbladen meer. Het toont alleen de essentiële informatie van het bedrijf (van de algemene rekening) en de standaardwaarden. De volledige identificatiefiche is steeds toegankelijk door op de knop (Ga naar)  te klikken.

De verrichtingen van derde partijen en van de algemene rekeningen zijn toegankelijk door op de knopte klikken.

Alle functionaliteiten (velden, iconen, ...) worden beschreven in de rekeningfiches van de online help van WinBooks on Web.

De procedure voor het aanmaken van nieuwe klantenfiches is ook geldig voor nieuwe leveranciersfiches en de nieuwe fiches van de algemene rekeningen.