Bij voorraadinvoer

Bij het invoeren van een leveringsbon van de leverancier moet u nu het serienummer, en dit artikel per artikel, opgeven. Dit betekent dat als uw leveranciersbestelling betrekking heeft op 3 x POWERSHOT G3, u dezelfde artikelregel 3 keer moet invoeren met een hoeveelheid =1, om voor elk artikel een eigen serienummer te kunnen specificeren.

Het is niet mogelijk om een ​​hoeveelheid > 1 op te geven in de kolom 'Hoeveelheid' voor een artikel waarvan de voorraad in serienummer wordt aangehouden.

In de voorraad

Zodra het afleveringsdocument is bewaard, wordt de voorraad van dit artikel per serienummer geüpdatet.

Zowel in het 'Overzicht' als in de 'Details' van het tabblad Voorraden, zal het serienummer van de 3 artikelen worden weergeven.

Bij het verlaten van de voorraad

Bij het aanmaken van een verzendnota of een factuur voor de klant, is het nodig om uit de voorraad het serienummer te selecteren van het artikel dat de voorraad verlaat. Klik in de kolom 'Serienummer' op .

Selecteer het serienummer van het uitgaande artikel en sla uw document op.

Zodra het document is opgeslagen, kunnen we zien dat het serienummer PWSTG3001 van ons artikel niet meer op voorraad is.

Hoe weet ik via welk uitgiftedocument een artikel mijn voorraad heeft verlaten?

Selecteer in het tabblad 'Voorraad' van de artikelfiche de weergave 'Details'. Als dit raster teveel regels bevat, kunt u gemakkelijker de in- en uitgaande voorraadstromen van een bepaald serienummer terugvinden door een filter toe te passen dat het gezochte nummer in de kolom bevat.

Serienummer

Specificeer het gezochte serienummer en klik vervolgens op de knop .

De in- en uitgaande voorraadstromen van het artikel met serienummer PWSTG3001 zijn nu geïsoleerd van de andere documenten die de voorraad van het artikel POWERSHOT G3 hebben beïnvloed.