Bij het inboeken van een aankoopfactuur kan de gebruiker er een betalingsstatus aan toewijzen.

WinBooks on Web biedt u de mogelijkheid om de lijst met leveranciersfacturen die niet betaald kunnen worden, af te drukken.

Overzichten - Beheer - Facturen vergrendeld (geblokkeerd) - Leveranciers

Selectiecriteria

Leverancier

U kunt al uw leveranciers afdrukken, één enkele of een reeks leveranciers selecteren.

Filter

Pas een filter (=, bevat of begint met) toe op uw selectie.

Alle categorieën

U kunt de lijst beperken door enkel die rekeningen te selecteren waaraan een bepaalde categorie gekoppeld is. Selecteer in dat geval de categorie in kwestie of kies voor alle leverancierscategorieën.

Dagboeken

Alles

Selecteer alle dagboeken of selecteer een specifiek dagboek.

Referentiedatum

Vul de datum in (formaat DD/MM/JJJJ), hetgeen zal toelaten om te bepalen of een uitstaande post al dan niet vervallen is. De huidige datum wordt als standaardwaarde voorgesteld.

Opties

Sorteer per
  • documenten
  • leveranciers

Output

Open het overzicht na de verwerking

Opent automatisch het bestand na verwerking in het gewenste formaat.

Zonder formaat voor Excel

Deze optie is van toepassing bij het exporteren van uw overzicht naar Excel. Hierdoor wordt het overzicht zonder pdf lay-out naar Excel geëxporteerd.

Voorbeeld PDF

Voor een optimaal beheer van informatie, exporteer uw overzicht naar Excel.