Wanneer er veel niet-afgepunte boekingen in de lijst met openstaande posten van een algemene rekening, een klant of een leverancier staan, kan het voor de gebruiker vervelend zijn om hier zijn weg terug te vinden.

Om de taak te vergemakkelijken, kan de gebruiker de knop gebruiken. Dit is toegankelijk bij het bekijken van de verrichtingen van de algemene rekening, de klant of de leverancier. (Voor de algemene rekening, op voorwaarde dat deze afpuntbaar is).

Alle kolommen aan de linkerkant kunnen worden gesorteerd en/of een bepaalde filter krijgen.

Selecteer uw boekingen aan de linkerkant van het scherm en breng ze naar de rechterkant met behulp van de iconen om de geselecteerde vermelding(en)   toe te voegen of te verwijderen.

Wanneer uw saldo in evenwicht is, klik op de knop.

De 4 boekingen zijn nu afgepunt in de historiek van uw algemene rekening.

Het hierboven toegelichte principe is ook van toepassing op klanten- en/of leveranciersverrichtingen.