De export naar WinBooks View gebeurt via de menu Extra - Export naar WinBooks View

De gebruiker heeft de keuze om ofwel het huidige boekjaar ofwel alle boekjaren te exporteren.

Bovendien heeft hij de mogelijkheid om een eindperiode voor de export te definiëren. Om dit te doen, selecteer de eindperiode in de afrolmenu

In het kader van een klant-accountant gebruik, kan het voor de accountant raadzaam zijn om de gegevens van het boekhouddossier naar de WinBooks View van zijn eindklant te exporteren en een eindperiode te specificeren met betrekking tot de boekstukken die reeds bewaard en geboekt zijn. De klant zal alzo over een situatie beschikken tot en met een bepaalde eindperiode.

Maak uw keuze uit de 2 volgende mogelijkheden:

Huidige jaar

De export zal de gegevens van het huidige boekjaar van het dossier weergeven.

Alle boekjaren

De export zal de gegevens van alle boekjaren van het dossier weergeven.

Klik vervolgens op  om uw selectie naar WinBooks View te exporteren.

Klik op   om uw selectie te annuleren en het exportscherm te sluiten.

Klik op  om de instellingen met betrekking tot uw WinBooks ID te definiëren.