De WinBooks ID wordt gebruikt in het kader van de activatie van de bijkomende modules zoals Virtual Invoice, Connect, WinBooks View en laat toe om een unieke identifier te gebruiken om zich te connecteren met de verschillende producten van het WinBooks gamma, evenals met het digitale uitwisselingsplatform van documenten (Portaal).

Digitalisatieplatform

Gelieve de documentatie met betrekking tot het digitalisatieplatform (Portaal) te raadplegen.

Klik op  om de vereiste informatie die u van uw verdeler ontvangen hebt, in te vullen. Elke WinBooks ID moet natuurlijk vooraf op het digitalisatieplatform van de WinBooks producten zijn aangemaakt.

Specifieke gebruikersnaam en wachtwoord

Gebruik van een specifieke login en wachtwoord dat door uw verdeler werd bezorgd.

Gebruik toegangsgegevens van huidige gebruiker

Gebruik van de login en het wachtwoord van de gebruiker die in WinBooks on Web is ingelogd.

Login

Specificeer de login die op het digitalisatieplatform werd aangemaakt en door uw verdeler werd bezorgd.

Wachtwoord

Specificeer het wachtwoord (hoofdlettergevoelig) dat u van uw verdeler hebt ontvangen.

Dossiercode

Selecteer de dossiercode.

Dossiernaam

Specificeer de volledige naam van het dossier.

Tijdens het activeren van een module zoals Virtual Invoice, zal er gevraagd worden om uw WinBooks ID in te vullen. Van zodra de activatie van de module is beëindigd, zal de dossiercode alsook de dossiernaam automatisch worden ingevuld.

De knop  zal aan de gebruiker die in de WinBooks ID is ingevuld, rechtstreeks toegang verlenen tot het digitalisatieplatform zonder enige bijkomende authentificatie, zodat deze bijvoorbeeld een batch van facturen verstuurd naar de OCR, kan bekijken.

Indien de module Connect werd geactiveerd, zal de knop eveneens rechtstreeks toegang verlenen tot Connect aan de gebruiker die in de WinBooks ID werd ingevuld, zonder enige bijkomende authentificatie.

De knop  wordt gebruikt om de lijst met dossiers bij te werken waartoe de opgegeven gebruiker toegang heeft.