Van zodra een rekening werd aangemaakt of er verrichtingen op geboekt zijn, kan men de referentie van die rekening niet meer aanpassen.

De actie Hernoemen laat toe een nieuwe referentie toe te kennen aan een klanten- of leveranciersrekening, zelfs indien er reeds verrichtingen op deze rekening werden geboekt.

Een algemene rekening kan echter niet hernoemd worden wanneer er verrichtingen op deze rekening werden geboekt.

Omdat de toegang tot deze functie gelimiteerd is, hebt u de Administratorcode van uw dossier nodig. Gelieve uw verdeler te contacteren voor het bekomen van deze administratorcode.

Om een rekening te hernoemen

1. Zoek de te wijzigen rekening.

2. Klik op .
  3. Vul de administratorcode in en valideer.
  4. Vul de nieuwe referentie in en bewaar.