Met deze module kunt u door op  te klikken, alle gewenste informatie van een klant of van een leverancier terugvinden in een database die beschikbaar is via het internet.

1. Ga naar de klanten- of leveranciersfiche.

2. Maak een nieuwe fiche aan.

3. Vul in het veld Naam, ofwel het ondernemingsnummer ofwel de naam van uw klant of leverancier in.

4. Klik vervolgens op  .

5. De gevonden personen (ondernemingen) verschijnen op het scherm. Indien er meerdere entiteiten eenzelfde naam dragen, bekomt u een lijst met de verschillende mogelijkheden.

6. Selecteer de juiste persoon (onderneming). De naam, het volledig adres en het ondernemingsnummer worden automatisch in de nieuwe fiche ingelezen.

7. U hoeft eventueel nog de standaardwaarden, de btw-code en de boekingsrekening aan te duiden alvorens de fiche te bewaren.