In het geval dat u de WinBooks on Web-applicatie gebruikt op een scherm met een kleine of lage resolutie, kan het handig zijn om de linkermenubalk te verbergen om wat ruimte op het scherm te besparen.

Klik op en de linkermenubalk wordt automatisch verborgen, waardoor u een grotere ruimte krijgt op de applicatie te bekijken en in te werken.

Hoe zorg ik ervoor dat de linkermenubalk weer verschijnt?

Zodra de linkermenubalk is verborgen, past het menu Tools / Bureaublad zich automatisch aan en wordt nu een optie weergegeven om de linkermenubalk weer te bekijken.

Klik gewoonweg op om de linkermenubalk opnieuw weer te geven.