Om de module Analytische boekhouding voor een dossier te activeren, gaat u als volgt te werk:

1. Open het dossier voor dewelke u de module Analytische boekhouding wenst te activeren.

2. Ga in het configuratiescherm onder Instellingen naar Dossierinstellingen / Dossieropties / tabblad Modules en vink de optie Analytische boekhouding aan.

Bewaar de activatie van de Analytische boekhouding door op  te klikken.
  3. U bekomt volgende waarschuwingsboodschap:

4. Herstart de toepassing om deze module te activeren.

5. De analytische module is vanaf nu beschikbaar in de horizontale menubalk, alsook in de werkbalk links.

Bovenaan de pagina

• No labels