De tool Autocomplete vernieuwen kan gebruikt worden wanneer de gebruiker vaststelt dat de eerste letters die worden ingetypt tijdens een opzoeking niet overeenstemmen met de lijst die wordt weergegeven.

Voorbeeld:

Wanneer tijdens het inboeken van een aankoopfactuur, de gebruiker in het veld Ref.Lev. de letters I typt, dan moet de afrolmenu hem alle leveranciers voorstellen waarvan de referentie begint met I.

In het voorbeeld hierboven, geeft WinBooks on Web de leveranciers INFORMATIX en INTERHIM weer.

Indien de gebruiker opmerkt dat er een leverancier in dit lijstje ontbreekt, zal hij de tool Autocomplete vernieuwen moeten gebruiken.

Klik eenvoudigweg in het menu Extra op  .

Herstart vervolgens de toepassing.