Dit tabblad geeft alle documenten in de batch weer, evenals hun status.

Door met uw cursor over  te bewegen, kunt u een miniatuur van uw document bekijken.

Status

Status van uw document

Type

Type van uw document

Een document op het Portaal is terug te vinden in 2 formaten: PDF en XML. Dit is de reden waarom wanneer een gebruiker bijvoorbeeld 4 PDF-documenten vanuit zijn Connect-applicatie naar het portaal verzendt, het aantal documenten wordt vermenigvuldigd met 2 (PDF en XML voor elk document na de OCR karakterherkenning).

Naam

Naam van uw document

Grootte

Grootte van uw document

Klik op om het document uit uw batch te verwijderen of op  om het te downloaden.

Andere globale acties op een batch

: zal de volledige batch downloaden. Door op dit icoon te klikken, kan de gebruiker zijn originele document of het volledige document na verwerking downloaden (PDF en XML).

: zal de hele batch verwijderen.

: zal de batch in CSV-, XLSX- of TXT-formaat exporteren.