Samen met de WinBooks toepassing installeren

De installatiewerkwijze is dezelfde als die omschreven in het hoofdstuk aangaande de installatie op mono-post. Doch dient u hier de module WBLinkInterface aan te kruisen in het hieronder getoonde scherm.

De installatie is met succes voltooid.

Enkel de WBLinkInterface installeren (WinBooks is reeds geïnstalleerd)

De installatie CD-ROM doorlopen en het programma WBLinkInterface.exe selecteren.

Kies de directory waarin het programma dient te worden geïnstalleerd.

De installatie van de module is nu voltooid.