Vooraleer de installatie op te starten, nagaan of de gebruiker die de installatie uitvoert wel degelijk over beheersrechten beschikt om zo de installatie tot een goed einde te brengen en tevens nagaan dat er GEEN ENKELE andere toepassing werd opgestart.

Bepaalde antivirusprogramma's kunnen het installeren van bepaalde componenten blokkeren. Het is daarom aangeraden om uw antivirusprogramma vóór de installatie te deactiveren en deze niet vergeten te reactiveren wanneer de installatie beëindigd is.

Gelieve na het downloaden van de installatie-CD die zich op de WinBooks website bevindt, het zip-bestand te unzippen.

Klik met de rechtermuisklik op het bestand Install.exe en selecteer 'Run as administrator'.

Duid de taal van de installatie aan en volg de instructies.

De assistent leidt u door het installatieproces.

De voorwaarden van de gebruikslicentie aanvaarden.

Het voorgestelde pad voor het installeren van het programma aanvaarden of wijzigen. Wij raden u aan om het programma in c:\Winbooks te installeren.

De componenten selecteren die u wenst te installeren. De algemene boekhouding wordt per default geïnstalleerd.

De tijdsduur van de installatie is afhankelijk van verschillende factoren zoals o.a. het processortype, het RAM-geheugen en de modules die men wenst te installeren.

Wanneer u het programma voor de eerste maal opstart, zal enkel het demodossier beschikbaar zijn.

Alvorens over te gaan tot de serialisatie van uw licentie, moet u op de knop "Annuleren" klikken wanneer het programma u voorstelt om het demodossier te openen.

In de menu DOSSIER, kies : ONDERHOUD/WINBOOKS REGISTREREN

De registratiecode zult u bekomen via uw verdeler en zal voor elke pc verschillend zijn .