Samen met de WinBooks toepassing installeren

De installatiewerkwijze is dezelfde als die omschreven in het hoofdstuk aangaande de installatie op mono-post. Doch dient u hier de module Virtual Invoice light aan te kruisen in het hieronder getoonde scherm.

De installatie van Virtual Invoice Light is met succes voltooid.

De activering van de module Virtual Invoice Light gebeurt in WinBooks via de menu Dossier/Parameters/Algemeen/ Administratieve gegevens

Enkel Virtual Invoice Light installeren (WinBooks is reeds geïnstalleerd)

Virtual Invoice Light kan niet apart worden geïnstalleerd.

Bovenaan de pagina

• No labels