Alvorens gebruik te kunnen maken van de link tussen WinBooks en Isabel, dient u uiteraard Isabel 6 te installeren. Tevens dient u uw overeenkomst (inlezen van codabestanden, betalingen leveranciers, ISABEL GO) alsook uw certificaat na te kijken. Vervolgens kunt u de nodige componenten voor de verbinding tussen WinBooks en Isabel 6 installeren.

Samen met de WinBooks toepassing installeren

De installatiewerkwijze is dezelfde als die omschreven in het hoofdstuk aangaande de installatie op mono-post. Doch dient u hier de module Link to Isabel Go aan te kruisen in het hieronder getoonde scherm.

Vergeet niet om uw computer opnieuw op te starten na de installatie van de componenten die vereist zijn voor de verbinding met Isabel Go.

De activering van de module Link Isabel Go gebeurt in WinBooks via de menu Dossier/Parameters/Algemeen. U gaat vervolgens naar het tabblad Administratieve gegevens. Naargelang uw licentie, kruist u een of meerdere opties aan.

Enkel de link Isabel Go installeren (WinBooks is reeds geïnstalleerd)

Doorloop de installatie CD en start het programma IS6setup.exe

De componenten die vereist zijn voorde Link Isabel Go zijn nu geïnstalleerd.

De activering van de module Link to Isabel Go gebeurt in WinBooks via de menu Dossier/Parameters/Algemeen. U gaat vervolgens naar het tabblad Administratieve gegevens. Naargelang uw licentie, kruist u een of meerdere opties aan.

Na installatie van deze componenten, check na of volgende bestanden in de map WinBooks aanwezig zijn : IsabelSixlink.dll, IsabelSixlink.dll.config, IsabelSixlink.pdb, IsabelSixlink.tlb.