Uitwisseling van relatieve gegevens m.b.t. het betaalgedrag van uw klanten

• Indien gewenst kan u het betaalgedrag van uw klanten met CompanyWeb uitwisselen en omgekeerd, het betaalgedrag van andere ondernemingen bekomen.
  • Vink hiervoor het vak Meewerken aan de informatieuitwisseling m.b.t. het betaalgedrag in de Gebruikersvoorkeuren in het tabblad CompanyWeb aan.

• Verstuur uw gegevens naar CompanyWeb via de menu Operaties / Betaalgedrag.

• Vul het volgende in :
      • Te exporteren Periode (maand): voor dewelke u gegevens moet versturen.
      • Mail verzonden naar: dit veld wordt per default ingevuld en is niet aanpasbaar.  Het geeft het mailadres van CompanyWeb weer.
      • Een kopie verzenden naar: mailadres naar waar u een kopie van de bestanden wenst te versturen (Bijvoorbeeld uw eigen mailadres indien u wenst bij te houden wat u hebt verstuurd.).
      • Onderwerp van de mail: dit veld wordt per default ingevuld en is niet aanpasbaar.

Controleer de instellingen van de internetverbinding van WinBooks

De twee bestanden die naar CompanyWeb worden verstuurd zijn Excel bestanden. Het eerste bestand bevat de in de geselecteerde maand geboekte facturen en creditnota's.  Het tweede bestand bevat de verkooptransacties en creditnota's die de laatste dag van de maand nog niet gesaldeerd zijn, alsook het saldo van de klant.

• Klik vervolgens op  .

Voor meer informatie m.b.t. Companyweb :