In WinBooks kan u een in de facturatiemodule ingevoerd document onmiddellijk afdrukken of dit document bewaren om het later af te drukken.
Om één of meerdere eerder ingevoerd(e) document(en) af te drukken :

1. Selecteer de menu FACTURATIE en kies de optie AFDRUKKEN.
  2. Selecteer het documenttype en het te gebruiken sorteercriterium.
  3. Klik op  om de selectie te verfijnen door een reeks nummers of data, een dagboekcode of een klant in te voeren. Standaard worden enkel de niet-afgedrukte documenten getoond. Kruis het vak NIET-AFGEDRUKT DOCUMENT aan om alle documenten te zien.

4. Om een document zoals het ingevoerd is, te bekijken, selecteer het in de lijst en klik op
  5. Markeer het of de af te drukken document(en) door erop te dubbelklikken in de lijst, door op de +-toets te drukken of door  of op de knop  te klikken.
  6. Klik op  om de gemarkeerde documenten af te drukken of via E-mail te verzenden.
  7. De status van het document wordt dienovereenkomstig in de overeenkomende kolom aangepast.