• Om de inhoud van de sjablonen te controleren en sommige eigenschappen te wijzigen, klik op de menu BESTAND en vervolgens op de optie SJABLONEN.
  • Standaard worden de sjablonen onderverdeeld in vier hoofdrubrieken die met de vier opties van de menu INVOEREN overeenkomen : VERKOPEN, AANKOPEN, FINANCIËLE VERRICHTINGEN en DIVERSE POSTEN. U kan deze vier rubrieken verder onderverdelen.

• Het +-teken voor de rubriek AANKOPEN betekent dat de rubriek niet leeg is. Als u hierop klikt, vindt u de typeboeking(en) die u eerder invoerde.

• Klik op  om een subrubriek in de aankopen aan te maken en de organisatie van de sjablonen te vergemakkelijken.

Geef een Naam aan de nieuwe rubriek.
Klik op  om de wijziging op te slaan.

• De rubriek Aankopen bevat de nieuwe subrubriek WAGEN.

• Om de eerder ingevoerde typeboeking te verplaatsen naar de subrubriek WAGEN, selecteer die, houd de linker muisknop ingedrukt en verplaats de boeking onder WAGEN (Drag and Drop).

• De subrubrieken kan u achteraf wijzigen d.m.v. de knop  of – indien ze leeg zijn - verwijderen d.m.v. de knop  .